keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Team Kakaran Kasvattajat

Esittelyssä Team Kakaran Kasvattajat

En tulisi toimeen ilman tätä tehokaksikkoa. Tai ehkä tulisin, mutta tämä kaksikko helpottaa hirmuisesti pennun kasvatusta kunnon koirakansalaiseksi.

Nori - Suuri Kasvattaja


Kasvatuksen tavoitteet: Saada kakarasta rauhallinen kaveri, joka ilmoittaa vahtia vaativista asioista, joita itse ei kuule taikka näe.
Kasvatuksen kompastuskivet: Kakara ei vielä tiedä, mitkä asiat ovat vahtia vaativia. Esim jos pikkulintu lentää ohi, niin sitä ei tarvitse vahtia. Tämmöiset tilanteet aiheuttaa hämmennystä Suurelle Kasvattajalle.
Tärkein tehtävä: Olla kakaran henkinen ja fyysinen tuki ja turva jännittävissä tilanteissa. Kuten jos metsässä on ISO kivi.
Supervoima: Rauhoittavat signaalit ja universumin coolein asenne.Inu - Personal Trainer


Kasvatuksen tavoitteet: Saada kakara leikkimään ilman piraija hampaita.
Kasvatuksen kompastuskivet: The Häntä on niin Mahtava, ettei kakara voi vastustaa sitä.
Tärkein tehtävä: Painia kakaran kanssa monta tuntia päivässä, ja helpottaa näin valtavasti mamman työtaakkaa pennun hovihauskuuttajana. Painimisen fyysinen harjoitus kasvattaa molempien lihaskuntoa ja kestävyyttä. Kakara on erittäin innokas oppilas, ja Personal Trainerilta vaaditaan kestävyyttä ja pitkää pinnaa.
Supervoima: Ehtymätön energiavarasto, aattovauhti ja riemumieli.

4 kommenttia:

 1. Onpa ihanaa kun Inu jaksaa noin paljon touhuta pennun kanssa! :) Helpottaa taatusti omistajien työtaakkaa hurjasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Ja Inu saa nyt kaipaamaansa painiseuraa.

   Poista
 2. Ihana kasvattajakaksikko! Erityisesti ihailen kissan ja koiran ilmiselvää hyvää suhdetta toisiinsa. Inulla on selkeät äitikissan otteen Soraa kohtaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat <3 Inu on hyvä isoveli, se nappaa pennun välillä kunnon haliotteeseen ja pitää siinä kunnes vähän rauhoittuu :) Ja sitten taas jatketaan! Vaikka Sora on nyt jo selvästi Inua isompi, niin Inu saa sen ihan helposti selätettyä :)

   Poista