torstai 18. helmikuuta 2016

Sora doboilee 4/5

 Kolmannen viikon treenipäiväkirja


Tällä viikolla doboilu jäi vähän vähemmälle, koska oli muuta ohjelmaa ja viikonloppu meni Soralta levätessä kun sai lauantaina rabiesrokotteen ja on ollut siitä vähän väsähtänyt.

Ma 8.2
-Aamulenkki 20min hihnassa, nähtiin koirakavereita (Nuka, Danny ja Aira) nopsasti
-30min kävely illan treeneihin
-60min dobotreenit
-30min kävely kotiin
+ tarhailut

Ti 9.2
-Lepopäivä koiralla ja omistajalla
-Aamupäivälenkki 20min (10min hihnassa + 10min vapaana metsässä)
-Iltalenkki 20min (10min hihnassa + 10min vapaana metsässä)
+ tarhailut

Ke 10.2
-Aamupäivälenkki 30min (10min hihnassa + 20min vapaana metsässä/jäällä)
-Iltapäivälenkki 50min keskustassa, Sora näytti mun kaverin Runo whippetille miten siellä käyttäydytään. Runo on vielä ihan pentu.
-Illemmalla liikeratojen avaukset (5x per liike)
-Iltalenkki 25min hihnassa
-15min doboilua: kerrallaan minuutti tyynyllä ja harjoitusten välillä ravailua
-Venytykset, 10s per liike
+ tarhailut

To 11.2
-Aamupäivälenkki 60min (10min hihnassa + 50min vapaana metsässä)
-Illemmalla vajaa pari tuntia kylässä Soran bestiksen Nadan luona, tytöt leikkivät koko ajan. Pikapissatus illalla.
+ tarhailut

Pe 12.2
-Aamupäivälenkki 30min hihnassa
-Liikeratojen avaukset ennen lenkkiä
-Lenkki 20min (10min hihnassa + 10min vapaana metsässä)
-Noin 2,5 tuntia uuden koirahallin, K9 Centerin avajaisissa. Sora osallistui Houkutusten Highway -viestikilpailuun naapurikoirien kanssa. Olen tosi ylpeä Sorasta: se juoksi lelu- ja herkkuhoutusten ohi mun kutsuessa sitä ilman mitään ongelmaa, vaikka oli kova meteli ja viereisellä radalla juoksi toinen koira. Neljä kertaa käytiin radalla ja sijoituttiin kolmansiksi kuudesta joukkueesta. Sora oli niin loistavan paras <3 Minä tosin tulin sitten jäätävän kipeäksi tästä urheilusuorituksesta, ja vietin seuraavan päivän leväten. Sain vielä flunssankin kaupan päälle. Käy katsomassa Valokuvaaja Iita Sillanpään ottamia kuvia tapahtumasta täältä. Bongaa kuvista Soran hienot kiihdyttelyt :)
-Venytykset, 10s per liike
+ tarhailut
Avajaisissa Sora sai kuunnella ja nähdä minkälaista on nose work - sitä olisi kiva joskus kokeilla
La 13.2
-Aamupäivälenkki 40min (10min hihnassa + 30min vapaana metsässä)
-Rabiesrokotus, jonka vuoksi loppu viikonloppu lepäilty eikä doboiltu
-Iltalenkki 20min (10min hihnassa + 10min vapaana metsässä)
+ tarhailut
Su 14.2
-Aamupäivälenkki 20min (10min hihnassa + 10min vapaana metsässä)
-Päivälenkki lumihangessa 15min
-Liikeratojen avaukset (5x per liike)
-Iltalenkki 20min (10min hihnassa + 10min vapaana metsässä)
 + tarhailut

Ystävykset ystävänpäivänä
Yhteenveto: Sora on lenkkeillyt tällä viikolla 7,5 tuntia eli keskimäärin 65min päivässä. Vähän vähemmän kuin edellisillä viikoilla. Tällä viikolla on ollut muutama lepopäivä. Mä totesin keskiviikon metsälenkin jälkeen, että taisi jäädä viimeiseksi pidemmäksi metsälenkiksi tän vatsan kanssa ja mies saa nyt lenkittää Soraa sitten sen mitä se metsässä liikkuu. Mun on nyt pakko alkaa vähentää liikkumista. Perjantain kisailu oli kyllä vielä oikein piste iin päälle. :D Vauvan tuloa odotellaan tässä parin kolmen viikon sisällä. Sora on nähnyt kavereita taas muutaman tunnin ajan. Näitä juttuja kun kirjaa ylös (en ole ikinä ennen pitänyt minkäänlaista kirjaa), niin huomaa että Soralla on aika sosiaalinen elämä. Kaverit on parasta mitä se tietää.

 

Dobotreenit, neljäs kerta

Sora kävi maanantain treeneissä mun miehen kanssa, koska olin/olen flunssassa. Uutena liikkeenä tuli vatiliike niin, että takatassut ovat tyynyn päällä. Miehellä ja Soralla oli mennyt hyvin ja Sora oli jaksanut ihan kiitettävästi olla treeneissä. Sora piristyi juuri ennen treenejä lauantaina saadusta rabiesrokotteesta, 2 vuorokautta se oli aika väsähtänyt. Nyt ei tarvitse rabiesta kolmeen vuoteen uusia, jos ei tule ulkomaan matkoja. Mä toivon kovasti että pääsen itse mukaan vielä viimeiselle kurssikerralle, joka on ensi maanantaina. Silloin on myös fysioterapeutin lopputarkastus. Soran lihaskunto on parantunut näiden viikkojen aikana, ja se on oppinut käyttämään oikeaa takajalkaa paremmin. On ikään kuin löytänyt sen jalan uudestaan.

2 kommenttia:

 1. Onpa kivannäköinen uusi halli! Nimestä arvasin heti, että Nose Workia ainakin sieltä tulee löytymään. :D Nose Workhan on virallisemmin K9 Nose Work.

  Oi, vauvan tuloon ei ole sitten tosiaankaan pitkä aika! Ihailtavasti olet jaksanut lenkittää ja puuhata Soran kanssa. En tiedä raskaudesta mitään, mutta voisin kuvitella, että tuossa vaiheessa on jo melkoisen tukalaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole edes miettinyt mistä toi halli on nimensä saanut, kiitos tiedosta! :D

   Ja joo, ihan oot oikeassa :D Ihmeen hyvin mä olen jaksanutkin - lähinnä nämä toistuvat infektiot, nyt flunssa, on haitannut menoa. Vasta nyt on sitten tullut raja vastaan, että ei voi liitoskipujen takia enää joka paikassa juosta. Tai siis voi toki, mutta se kostautuu :D

   Poista