lauantai 23. toukokuuta 2015

I believe I can fly!

I believe I can fly!

...ja muutama muu kuva, joissa näkyy Soran syvin olemus:

Mestaripomppaaja
Salamakiihdyttäjä
Kettuloikkaaja
Keppitaikuri
Mualiman napa
Kato kupla!
Kävyn noutaja
Sora <3

Soralla oli tänään hirmuisen paljon kaikkea kivaa katseltavaa. Me käytiin Peltosalmella, Ylä-Savon ammattiopistolla Päivä Maalla -tapahtumassa. Siellä oli lehmiä, lampaita, hirveesti lapsia, isoja koneita ja paljon koiria. Sora osallistui Match Showhun, oli punaisten pentujen neljäs. Esiintyminen oli nyt huonoin tähän astisista. Meidän vuorolla satoi ja Soran peppuun tuuli, niin se istui aika monta kertaa. Mutta kivaa sillä oli. :) Sora aina leikkii mielellään, enkä mä nykyään enää edes tarjoa herkkuja sille, kun lelut on mieleisempiä.

Vähän huonojakin uutisia on. Soralla on ollut hirmuiset pissashowt, jotka oon laittanut juoksujen piikkiin. Se ei siis ole millään meinannut löytää pissapaikkaa, ei ikään kuin halua merkata. On ollut aika hämillään juoksujen alettua, kun on henkisesti vielä niin kakara. Nyt se on kuitenkin parina yönä sitten pissannut matolle, joten soittelen maanantaina eläinlääkärille. Joko sillä on joku pissitulehdus, tai sitten se on vaan noista juoksuista vähän sekaisin. Toivotaan ettei mitään kummempaa ole.

2 kommenttia:

  1. Koirajäniskoomikko? :D Toivottavasti pissailu normalisoituu pian eikä sieltä löydy ilkeää tulehdusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vein tänään Soran pissinäytteen lääkäriin, ja lääkärin diagnoosi oli: kaali sekaisin :'D Näin oletinkin, mutta tulipa varmistettua ettei mitään tulehdusta ole.

      Poista