lauantai 16. toukokuuta 2015

Näyttelydebyytti

Mä tajusin reilu viikko sitten, että hyvänen aika, Soralla on eka näyttely tulossa, mutta en ole opettanut sitä seisomaan. Me ollaan treenattu rallytoko juttuja, ja Sorahan siis istuu oikein nätisti :D Se ei myöskään ollut tottunut näyttelypantaan, mikä sai ekalla kerralla aikaan melkoisen vastalauseen...

Lähdin naksuttimella opettamaan Soralle seisomista ensin ilman mitään hihnoja kotona sisällä. Päivä sitä, ja sitten hihna mukaan hommaan. Sit siirryttiin ulos parkkipaikalle. Keskiviikkona käytiin mätsärissä treenaamassa, siellä Sora vielä vähän istui ja oli pihalla hommasta, mutta yllättävän hyvin kuitenkin esiintyi. Sora oli punaisten pentujen neljäs. Tänään oli vuorossa näyttelydebyytti Varkaudessa, ja kyllä ylpeä saan tuosta tytöstä olla! :) Nollasta lähdettiin näissä näyttelyjutuissa, ja tänään sai tyttö poseerata ROP-pentu ruusukkeen kera:

Sora 7kk, 11,3kg, noin 40cm
Sorasta on tullut nätti nuori neiti, jolla alkoi juoksut vihdoin tällä viikolla. Se on valitettavasti yli rotumääritelmän mittojen (shibanartun sallittu korkeus on 35,5 - 38,5cm), kotimittauksella nyt noin 39-40cm ja hieman tuosta varmaan vielä kasvaakin. Sora on kuitenkin hyvin sopusuhtainen kaikin puolin, joten annetaan sille anteeksi että vähän venähti :D Arvostelu oli erinomainen:Mätsärissä treenaamassa, kaveri nappasi kuvan. :)

Varkauden näyttelyssä. Hampaita katsoessa vähän häntä laski, mutta hyvin antoi käsitella.Katsotaan josko nyt ennättäisin jotenkin tätä blogia päivittämään, on jäänyt jo monta postausideaa toteuttamatta kiireiden vuoksi. Kuviakin olis kauheesti :)

3 kommenttia:

  1. Onnea näyttelymenestyksestä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja onnittelut teillekin! Me yritettiin löytää teidät, mutta ei nähty teitä. Oltiin paikallakin kyllä vasta puolen päivän maissa ja Sora esiintyi joskus yhden jälkeen muistaakseni. :)

      Poista