maanantai 18. toukokuuta 2015

Haaste + Inun vauvat + metsäkuvia


Oon ehkä maailman hitain sihteeri tolle kissalle :D Pikkupedot -blogista tuli Inulle haaste jo joskus talvella, mutta mä en ole saanut aikaiseksi auttaa sitä tässä kirjoittamisessa. Inu haastettiin vastaamaan viiteen kysymykseen ja keksimään omat kysymykset eteenpäin laitettaviksi.
Säännöt:
Haastaja kertoo sinulle viisi aihetta, joihon sinun tulee kertoa vastaukset.
Haastetun on keksittävä viisi uutta aihetta ja annettava haaste eteenpäin eri blogeille.
 
Inu vastailee tämmöisiin mielellään!

Mikä on suosikkiajanvietteenne?

No, mä tykkään käyä suihkussa. Käyn siellä vähintään kymmenen kertaa päivässä ja kävisin useemminkin, mutta mamman mielestä se on jotenkin epänormaalia. (?!) Se on kuitenkin mun ykkösjuttu ollut nyt jonkin aikaa. Sitten tykkään ottaa päikkäreitä mun ikkunanlauta pedillä. Ja siitä näkee hirveen hyvin myös pihan tirppoja. Käyn myös tarhassa vaanimassa niitä, mutta se ei oo niin kivaa, kuin säksättää niille lasin takaa. Sitten mää läpsin koiraa ja laitan sen juoksemaan ympyrää mun perässä ja harjoitutan siitä mun uutta Supersankaria. Mut en oo kyllä ihan varma tuleeko siitä semmosta.
 
Pidättekö korkeista paikoista?

Tykkään, mulla on tommonen tosi korkee kiipeilypuu ja sitten on seinässä mun omat portaat ja yläpeti katon rajassa, ja sitten on vielä telkkarin päällä hylly. Sieltä näkee hyvin ja siellä on hyvä nukkua päikkäreitä sillon, kun ei jaksa läpsiä koiraa.

Mikä on suosikkilelunne?

Huiskat taitaa olla parhaita ja punainen piste. Nemokala on kans. Mun kaikki pikkulelut on ollu piilossa jo ikuisuuden, kun koira rikkoo ne. Niin mä voin leikkii niillä vaan kun se on pihalla. Nyt niitä on jo ollu lattialla, eikä se enää syö niitä, mutta mua ei ne enää oikein kiinnosta. Oikeestaan mä en leiki enää leluilla niin paljon ku aikaisemmin, kun mulla on nyt aina leikkikaveri. Joten, koira. Vastaan koira.

Mitä inhoatte?

Kylmää vettä!  Siis tiättekö, kun meidän suihkusta tulee aina ensin kylmääää vettä! Jokaikinen kerta, kun mä oon mankunu vettä, ja sit saan sen suihkun auki, ni se on ensin kylmää! Mua ärsyttää se ihan hirveesti.

Mikä on suurin haaveenne?

Ooh, se että Sissi tajuais miten purmahtava mä olen. Ja että mä näkisin mun lapset, semmosiakin kuulemma on! Käykää katsomassa niiden kuvia täältä: Pajunkissa & Nokitassu
Vauvat syntyi reilu viikko sitten. Oli se kyllä aikamoista, mutta voin ihan hyvin! Mulla on kaksi pientä poikaa jotka näyttää multa, ja yksi tytär joka näyttää mun äiskältä. Vaikka en mä niitä ole nähnyt muuta kuin kuvista.


Mä haastan tähän mun lapsoset. Muksut on kai niin pieniä vielä, että niillä ei oo mikään kiire vastata tähän. Mut sit kun ne on oppinu kirjottaan, ni ne voi vastata näihin kyssäreihin:

Mitä teistä tulee isona?
Mikä on teidän lempi leikki?
Osaatteko hypätä korkeammalle kuin Tiitus?
Tykkäättekö tekin vedestä?
Kuka teistä on kaikkein inuin?

Laitan vielä loppuun tähän mun eilisiä metsäretki kuvia. Ihailkaa mahtavuuttani.

t. Inu


Kuvatkaa te vaa kissaa, mä syön sillä välin tän puun.

 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania metsäkuvia, Inun kaunis väri tulee erityisen hyvin esille vihreää taustaa vasten! :) Onnittelut Inullekin vauvoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Thänks. Mullon tämmönen luontoturkki, tää väri on luonnossa kaikkein upein. Mamman pitäis enemmän viedä mua luontoon ja ihmetellä mua siellä. Nyt on lämpösempää, niin nyt mä sit pääsen taas enemmän ulos, kun en mä sateessa tai tuulessa tai kylmässä tai raesateessa mee pihalle. Pitää olla aurinkoista, että turkki hehkuu. T. Inu"

   Poista
 2. Ihailen, superkomea Inu! ♥ Oli varmasti kivaa kiipeillä tuon kaatuneen puun päällä! Melkoinen vesipeto näyttää olevan myös! :D Onnea tuoreelle isille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Koirakin yritti mut se ei päässy tonne, hahaha! Tykkäsin tosta puusta, kun sinnä pääsi hänthä pystyssä kiipeämään. Pappa laitto mut kyllä semmosta puunrunkoa vasten kerran jököttämään, se oli hyvin hämmentävää. Kiitos isyydestä. T. Inu"

   Poista