torstai 12. maaliskuuta 2015

Kevätkuvia


Tällä viikolla on saatu nauttia auringonpaisteesta, ja sen kunniaksi otin kameran mukaan lenkille. Sora on kuvissa 5kk - 9,6kg. Vaihdoin blogin taustallekin kevätkuvan, toivon kovasti että viimeisetkin lumet ja erityisesti jäiset polut sulaa pian! Norin kanssa on hankala lenkkeillä jäisillä poluilla, kun se ei oikein osaa hidastaa menoaan. Me tehtiin viime lauantaina päivän reissu pääkaupunki seudulle - ajettiin 850km päivän aikana. Aprikoin pitkään, voiko Nori tehdä enää niin raskasta matkaa. Sehän tykkää olla autossa, joten otimme sitten molemmat koirat mukaan. Jos olisin tiennyt, miten kipeäksi Nori reissusta tulee, niin tämä reissu olisi varmaankin jäänyt siltä tekemättä. Nori oli pari päivää todella huonolla tuulella, siis kipeä. Huolimatta siitä, että oli perjantaina saanut Trocoxil-kipulääkkeen... Mä olin suoraan sanottuna tosi huolissani, mutta nyt Nori on piristynyt taas. Katsotaan miten tästä nyt jatketaan eteenpäin - luulen, että Norin olo vielä helpottuu kun liukkaat kelit loppuu.


Niin, Nori tuli kipeäksi, mutta meidän reissu oli mukava! Käytiin moikkaamassa sekä Soran, että Norin kasvattajia. Nähtiin Soran isä ja emo, ja nyt kun näki ne rinnakkain, niin Sora on kyllä niin isänsä tyttö! Nori pääsi myös näkemään oman kasvattajansa, jota ei ole nähnyt muutamaan vuoteen. Norilla kesti hetki tajuta kuka se täti oikein oli, mutta kyllä häntä heilui ja hymyillytti, kun tunnisti oman kasvattajamamin :) Laitan tähän ensin nämä Soran kevätkuvat, ja loppuun Soran perhekuvat.
Taustalla Soran emo Miki, keskellä Yasu isä ja Sora.
Sora on aivan ihana luonteeltaan, kuten myös sen molemmat vanhemmat ovat.
Sora ja Miki
Sora ja Yasu
"Kattokaa, löydettiin mun äiti ja isi!!!"

2 kommenttia:

  1. Onpa siellä upean sulaa jo! ♥ Voi harmi kun Nori tuli kipeäksi. :( Oliko syynä huono maa vai pitkä kävely? Ihania perhekuvia, varsinkin tuo viimeinen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Norin nivelet tuli siis kipeäksi pitkästä automatkasta. Jäiset lenkkimaastot ei nyt yhtään helpottanut asiaa :/ Mutta Nori on piristynyt ja leikkinyt taas entiseen malliin. :)

      Poista