sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Nori & Nuka

Norilla on uusi kaveri! Sen nimi on Nuka, ja se on tavattoman söpö pieni shibapoika. Olen pari kertaa piipahtanut Nukan kotona moikkaamassa sitä, ja nyt Nuka on käynyt kahdesti täällä meillä.

(c) Sara
Ekalla kerralla Nori oli ihmeissään, että miten kummassa meidän parkkipaikalla voi yhtäkkiä olla pieni shibavauva. Me käveltiin ensin vähän matkaa kävelytiellä koirien kanssa, Nori otti tosi hyvin kontaktia muhun, ja kauempaa ihmetteli rääpälettä. Sitten tultiin metsään ja Nori pääsi vapaaksi, jotta se sai itse päättää meneekö pennun luokse vaiko ei. Mitään ongelmia ei ollut, niin sitten Nukakin päästettiin vapaaksi. Kaverukset painelivat yhdessä metsässä ja Nori oli tosi onnellinen! Välillä se näytti hampaita pennulle, joka on siis supervilli, ja hyppii koko ajan päin. On ihan okei sanoa missä raja menee. Mutta ihan tajuttoman pitkä pinna Norilla on pennun kanssa! Meillä meni siis noin vartti, ja koirat oli kavereita. Tämän perusteella Soran kotiutumisessa tuskin on kovin pitkää totutteluaikaa :) Meillä toki on jo väliaikaiset portit valmiina, jotta tarvittaessa saadaan annettua mummo-koiralle omaa rauhaa.

Nuka kävi meillä sisällä, ja pääsi tapaamaan Inun. Inu ei ole ennen nähnyt koiran pentua, ja oli varovaisen kiinnostunut siitä.

Eilen Nuka ja Sara tulivat uudestaan. Me tehtiin tällä kertaa pidempi lenkki. Nori on ollut nyt ihmeen hyvässä kunnossa fyysisesti - kun on pakkasta eikä ole märkää, niin sen nivelten kolotus vähenee. Nori ja Nuka olivat heti kavereita keskenään, selkeästi Nori muisti, että toi on toi ihana pentu. Me käveltiin alkulämmittelyt kävelytiellä ja sitten koirat pääsivät taas metsään rellestämään. Nyt Nori ei leikkinyt niin paljon kuin ekalla kerralla, mutta selkeästi tykkäsi kun oli kaveri. Ja kuvia otettaessa sai herkkuja! Nori rakastaa poseeraamista (niitä herkkuja).

"Mä painan sun nenää!"


Inu näki Nukan myös toisen kerran, ja nyt uskalsi jo vähän leikkiä pennun lähettyvillä. Oon aika ylpeä Inusta: Nuka on tosi villi, mutta Inu ei silti lähde juoksemaan karkuun. Eiköhän Inukin totu Soraan melko nopeasti :) Aivan loistavaa, että Kuopioon on juuri nyt tänä syksynä muuttanut shiban pentu, niin sekä Nori että Inu saavat totutella Nukan kautta tulevaan elämän muutokseen :)

Mun on tosi vaikea uskoa vielä todeksi sitä, että Sora muuttaa meille reilun kuukauden päästä! Ensi viikolla me mennään katsomaan pentuja, ehkä mä sitten ymmärrän sen kun saan sen syliin... Me ei vielä tiedetä kumpi punaisista tytöistä tulee meille. Jännittävää! Meidän koiratarha on nyt valmis ja Soran pitävä, siitä tuli 130 neliön kokoinen (asunto on 59 neliötä, eli tarha on yli tuplat). Muutenkin täällä on sinäänsä kaikki valmiina pentua varten. Johdot täytyy jotenkin saada piiloon, mutta muuten Sora vois jo vaikka tulla ;)2 kommenttia:

  1. Koirilla tuo tutustuminen on kadehdittavan helppoa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nori on helppo tutustuttaa toisiin shiboihin, mutta väärän rotuiset onkin sitten asia erikseen :D Hihnalenkillä Nori menee kyllä aika nätisti toisten koirien kanssa, koska se tykkää ottaa kontaktia, eikä silloin koe toista niin uhkana, jos kävellään vaan vierekkäin.

      Poista